Garduri Moderne

Oferim personalizare pentru toate modelele de garduri moderne pentru a ne asigura că se potrivesc perfect cu spațiul tău. Dacă nu ești sigur care design ar fi cel mai potrivit pentru tine, nu-ți face griji! Echipa noastră va lucra pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile tale.

Ești în căutare de modele de garduri moderne? Ai nimerit bine!

Gardurile de la Metalico nu sunt doar durabile si de calitate superioara, ci si frumoase si elegante. Acestea se potrivesc perfect cu orice stil de arhitectura, de la modern la clasic. Pot fi personalizate cu diverse forme, culori si modele, pentru a se potrivi cu gusturile si preferintele tale.

Metalico ofera o varietate de optiuni de personalizare si produse de calitate. Acest lucru inseamna ca iti poti personaliza gardul cu diferite modele, culori si materiale, astfel incat sa se potriveasca cu decorul si stilul proprietatii tale.

In timp ce te gandesti la proiectele de constructii, nu ar trebui sa subestimezi importanta gardurilor. Acestea nu sunt doar o masura de siguranta, ci si o modalitate de a iti imbunatati estetica casei tale. Metalico este un producator roman care ofera solutii personalizate pentru proprietatea ta.

IMG-20220608-WA0014

Consultanță

Primul pas în procesul nostru este consultanța. Înainte de a începe orice instalare, unul dintre specialiștii noștri vă va vizita proprietatea pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a vă oferi o soluție personalizată. Aceasta include discutarea materialelor, modelelor și culorilor disponibile, astfel încât să puteți alege cel mai bun model.

20220927_130331-scaled.jpg

Măsurători

După ce ați ales gardul perfect pentru proprietate., următorul pas este măsurarea. Unul dintre specialiștii noștri va vizita din nou proprietatea. pentru a lua măsurile exacte și a asigura că acesta se va potrivi perfect cu terenul. Aceasta ne permite să producem modelul la dimensiunile exacte și să ne asigurăm că montajul va fi ușor și rapid.

20221103_141138-1-scaled.jpg

Montaj și Garanție

Ultima etapă în procesul nostru este montajul. Echipa noastră de experți va instala gardul în cel mai eficient mod posibil, asigurându-vă că totul este în siguranță și securizat. În plus, oferim o garanție pentru serviciile noastre, astfel încât să puteți fi sigur că veți avea un gard metalic și de calitate pentru mulți ani de acum înainte.

De ce sa alegi Metalico?

Durabilitate si rezistenta

Gardurile noastre sunt concepute pentru a fi durabile si rezistente la intemperii si coroziune. Acestea sunt realizate din materiale de inalta calitate, cum ar fi aluminiul sau otelul, si sunt tratate cu acoperiri speciale pentru a preveni oxidarea si deteriorarea.

Estetica si design modern

Toate gardurile noastre au un design modern si estetic, care poate imbunatati aspectul proprietatii tale. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si culori, astfel incat sa se potriveasca cu stilul casei tale.

Personalizare

Toate produsele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu preferintele tale. Poti alege dimensiunile, culorile si stilul dorit, astfel incat sa se potriveasca cu aspectul si designul proprietatii tale.

Nu necesita întreținere

Produsele noastre sunt construite din materiale de calitate superioară, iar în procesul de fabricație ele sunt supuse unei proceduri de grunduire și zincare.