Contactează-ne

Întrebări Frecvente

Absolut! La Metalico, ne mândrim cu capacitatea de a oferi soluții complet personalizabile. Spuneți-ne ce aveți în minte, și echipa noastră de designeri va lucra împreună cu dumneavoastră pentru a transforma viziunea în realitate.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de contact de pe site-ul nostru cu detalii despre proiectul dumneavoastră sau să ne contactați direct prin telefon sau email.

Toate produsele Metalico vin cu o garanție standard de 2 ani care acoperă defectele de fabricație și durabilitatea materialului, asigurându-vă că investiția dumneavoastră este protejată.

Da, echipa noastră oferă servicii complete de consultanță, inclusiv evaluări la fața locului și recomandări de design, pentru a asigura soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră.

Procesul nostru începe cu înțelegerea nevoilor și așteptărilor dumneavoastră, urmată de măsurători precise la locație, propuneri de design și ofertă. Odată confirmată comanda, produsul va fi fabricat conform specificațiilor și instalat de echipa noastră de profesioniști.

Da, oferim servicii complete de instalare pentru toate produsele noastre. Echipa noastră de profesioniști va asigura că instalarea este efectuată rapid și eficient, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Contact

Porți
Securitate și stil - Gardurile noastre metalice oferă protecție durabilă și un design elegant, adaptat pentru orice proprietate.
Garduri
Prima impresie contează - Porțile Metalico combină funcționalitatea avansată cu estetica rafinată, creând intrări memorabile.
Balustrade / Grilaje
Detalii care impresionează - Balustradele noastre adaugă un element de siguranță și finisaj superior oricărui spațiu, interior sau exterior.

Construction

From preconstruction to virtual design and construction, we offer a wide range of services to meet your building needs.

Lump-Sum Contracting

The Construction Manager is not required to provide an estimate or contract cost breakdown and does not typically participate in pre-construction.

Design - Build

Certainty of outcome. It’s why our clients choose us for their most challenging Design/Build projects.

Pre-Construction Services

From engineering to preconstruction, we offer a variety of services and delivery methods.