Despre noi

De la înființarea noastră, Metalico s-a dedicat excelenței în designul și fabricația de soluții metalice. Fondată pe o combinație unică de pasiune pentru meșteșug și inovație tehnică, am crescut constant, angajându-ne să livrăm produse de neegalat care îmbunătățesc și protejează spațiile noastre de viață.

Echipa

Echipa Metalico este coloana vertebrală a succesului nostru. Compusă din profesioniști talentați, de la ingineri la designeri și tehnicieni, fiecare membru contribuie cu expertiza și pasiunea sa pentru a transforma viziunea clienților în realitate. Credem în puterea colaborării și a inovației deschise, creând un mediu de lucru care încurajează creativitatea și excelența.

Beneficiile Colaborării cu Noi

Calitate Inegalabilă

Fiecare produs Metalico este rezultatul unui proces riguros de fabricație, asigurând o calitate superioară care depășește standardele industriei.

Design Personalizat

Oferim soluții complet personalizabile, adaptând fiecare proiect pentru a se potrivi perfect cerințelor și stilului unic al fiecărui client.

Durabilitate și Sustenabilitate

Angajamentul nostru față de mediu se reflectă în utilizarea materialelor sustenabile și în procesele de producție eficiente, care minimizează impactul.

Expertiză și Inovație

Echipa noastră este formată din experți în domeniu, care folosesc cele mai noi tehnologii pentru a aduce inovații și valoare adăugată fiecărui proiect.

Serviciu Client Excepțional

Punem un accent deosebit pe satisfacția clientului, oferind consultanță, asistență și servicii post-vânzare de înaltă calitate.

Implementare Rapidă

Garanțăm o implementare rapidă și eficientă a proiectelor, respectând termenele stabilite și asigurând o execuție fără probleme.

Misiunea și Viziunea Noastră

La Metalico, misiunea noastră este de a furniza soluții metalice superioare, care combină durabilitatea cu designul excepțional. Viziunea noastră este de a fi lideri în industria metalurgică, inovând constant și îmbunătățind procesele noastre, pentru a oferi clienților nu doar produse, ci soluții care să contribuie la un mediu mai sustenabil și mai sigur.

Pentru Metalico, inovația nu este doar despre produsele pe care le oferim, ci și despre modul în care contribuim la crearea unui viitor mai verde și mai sustenabil. Prin colaborările noastre strânse cu clienții și comunitatea, aspirăm să modelăm un mediu construit care respectă echilibrul natural și îmbogățește viețile tuturor. Această dedicare necondiționată față de excelentă, inovație și sustenabilitate ne ghidează în fiecare proiect și ne motivează să depășim constant așteptările, confirmând poziția Metalico ca lider în industria soluțiilor metalice.

Contact

Porți
Securitate și stil - Gardurile noastre metalice oferă protecție durabilă și un design elegant, adaptat pentru orice proprietate.
Garduri
Prima impresie contează - Porțile Metalico combină funcționalitatea avansată cu estetica rafinată, creând intrări memorabile.
Balustrade / Grilaje
Detalii care impresionează - Balustradele noastre adaugă un element de siguranță și finisaj superior oricărui spațiu, interior sau exterior.

Construction

From preconstruction to virtual design and construction, we offer a wide range of services to meet your building needs.

Lump-Sum Contracting

The Construction Manager is not required to provide an estimate or contract cost breakdown and does not typically participate in pre-construction.

Design - Build

Certainty of outcome. It’s why our clients choose us for their most challenging Design/Build projects.

Pre-Construction Services

From engineering to preconstruction, we offer a variety of services and delivery methods.